Menu
Activiteiten

Paardrijden bij Stal Kroes

Stal Kroes is een kleinschalig bedrijf in het Montferland waar menselijkheid, redelijkheid en gezelligheid prioriteit zijn. Je kan hier voor verschillende doeleinden terecht.

Privé training

Een uur lang trainen naar eigen inrichting: Wil je crossen, dressuurmatig jezelf verbeteren of leren sloten springen? Het kan allemaal – in het bos, in de springwei of in de bak. Bij een training kunnen we eerst een uur in de rijbak de techniek verbeteren of we gaan in de springwei natuurlijke hindernissen springen. Uiteraard kunnen we ook meteen het bos. Alles is mogelijk!

Bosritten

Wij bieden verschillende ritten aan op gevorderd niveau – het beheersen stap, draf, galop is daarom wel vereist. Het glooiende Montferlandse landschap zorgt voor een unieke buitenlandse feel, een hapje en drankje onderweg is mogelijk en er zijn zelfs een aantal natuurlijke sprongen. Bel voor een speciaal op maat gemaakte afspraak voor jou alleen, of met al je paardenvrienden.

Jachttraining

Wanneer je met de Nederlandse slipjachten meerijdt, kom je veel uitdagingen tegen. Hoe lastig wanneer je zelf nog niet in de gelegenheid was deze technieken te oefenen – lees: sloten springen, je paard controleren in het veld, natuurlijke hindernissen springen. Na voldoende training is het mogelijk om met ons als introducee mee te rijden bij de Jachtvereniging Soestdijk.

Rechtrichten

Rechtrichten is geen quick-fix, maar Karla kan jouw paard persoonlijk trainen en/of training geven om ruiter en paard weer in balans te krijgen. Bij het rechtrichten helpt Karla het paard op een correcte manier bewegen door o.a. het voorwaarts neerwaarts rijden, het ondertreden van de achterhand en de correcte lengtebuiging van het paard. Dit kan op locatie, maar je kunt ook gebruik maken van onze faciliteiten.

Contactgegevens
Zuider Markweg 15
7037 CV Beek (gem. Montferland)
06 22 86 28 33
info@stalkroes.nl
www.stalkroes.nl