Menu
Activiteiten

Mountainbike verhuur bij Bike Emotions

Over Bike Emotions

Ron is als jongste bediende begonnen als rijwielmonteur en na de opleiding in fijnmechanica en werktuigbouwkunde vele jaren als service engineer in de hightech industrie gewerkt.
“De ervaring en kennis die ik heb opgedaan in de chipindustrie kan ik nu gebruiken op de nieuwste modellen”, verteld Ron terwijl hij een elektronische derailleur afstelt.
O ja, je kunt bij ons ook MTB’s huren, dat is leuk als je met je partner of kennis wilt fietsen”. “Wij hebben hier in Montferland een van de mooiste MTB tracks van Nederland dus een beter testterrein kun je niet hebben. Bel even om een afspraak te maken, dan reserveren wij je fiets.

 

 

 

 

 

Comfortabel fietsen

Iedere wielrenner wil comfortabel, mooi en goed op de fiets zitten. Toch kunnen er tijdens het fietsen allerlei klachten optreden die je kunt opdelen in een foute afstelling van je huidige racefiets of mountainbike, klachten van lichamelijke aard of overbelasting door ongetraindheid. Via onze Bike-Emotions Bikefittingspecialist zullen wij ervoor zorgen dat je comfortabel op de fiets zit waarbij blessures of klachten kunnen worden voorkomen.

 

 

 

 

 

Op pad in het Montferland

Het Montferland leent zich perfect voor een mooie tocht met een mountainbike. Heeft je er geen? Geen probleem!

Openingstijden:
Kijk voor de actuele openingstijden op de website.

Contactgegevens:
Sint Jansgildestraat 63a
7037 AW Beek Gem Montferland
0316-533060
www.bike-emotions.com