Menu
Restaurant

Wegrestaurant “De Barriere”

Iedereen is van harte welkom om bij ons een lekker hapje en drankje te nuttigen. Chauffeurs en fietsers komen graag doordeweeks bij De Barrière. Wij zijn een prima tussenstop, zodat u weer uitgerust en met nieuwe energie vertrekt naar uw volgende bestemming. Tijdens de fietstocht kunt u bij ons terecht voor een kop koffie met wat lekkers of een uitgebreide lunch. Bij het restaurant is ruime parkeergelegenheid.

In ons restaurant serveren wij verschillende menu’s naast de uitgebreide menukaart.
Het dagmenu bestaat uit 3 gangen en varieert per dag.

U kunt genieten van een heerlijk ontbijt, lunch of diner in ons restaurant of op ons ruime terras.

De Barrière is een familiebedrijf dat al meer dan 30 jaar bestaat. Sinds 1983 is dit voor zowel chauffeurs als fietsers een prima plek om tijdens de rit even te pauzeren met een hapje en drankje. Wij zijn doordeweeks ’s ochtends al heel vroeg geopend en hanteren dan doordeweekse prijzen. Door de goede bereikbaarheid vanaf de snelweg zijn wij een prima tussenstop tijdens een toertocht voor motorverenigingen, fietsgezelschappen, enz.

Ideale tussenstop voor fietsers

De Barrière is ook de ideale tussenstop voor u en uw fiets. Het restaurant ligt aan de rand van een prachtige natuurgebied waar heerlijk gefietst of gewandeld kan worden. Een fiets oplaadpunt is ook aanwezig bij De Barrière. Terwijl u nieuwe energie opdoet met een drankje en een hapje krijgt uw fiets tegelijkertijd ook nieuwe energie om straks uw tocht in het prachtige Liemers te vervolgen.

Montferland heeft vele bezienswaardigheden zoals een aantal prachtige kastelen en landhuizen. Ook is er een manege in de buurt, is er een camping vlakbij en bent u zo in Babberich of ‘s-Heerenberg.

Restaurant

U kunt gedurende het hele jaar bij ons terecht voor heerlijke vlees- of visgerechten met verschillende vers gekookte groenten en daarbij gebakken of gekookte aardappelen of frites. In de winter serveren wij u de echte Hollandse pot, zoals stamppotten en erwtensoep; alles komt uit eigen keuken. Tevens hebben wij voor u gevarieerde dagschotels.

Bij De Barrière vindt u een huiselijke sfeer waar van alles kan met een leuke bediening.

Openingstijden

Voor de actuele openingstijden kijk op de website.

Contactgegevens

Arnhemseweg 19
7037DA Beek
0316-531606
www.debarierre.com